Home

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

MyWaste biedt u deze website aan. Ook eventuele gelieerde bedrijven participeren in deze website (alle ondernemingen samen te noemen “MyWaste”). Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden de onderstaande voorwaarden. Het Nederlandse recht is hierop van toepassing.


Auteursrecht 

Copyright voorbehouden aan MyWaste 2005. Alle rechten voorbehouden. MyWaste heeft de eigendom van alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van alle teksten, afbeeldingen geluid en software op deze website. U kunt deze website doorbladeren en onderdelen ervan verveelvoudigen door deze af te drukken, ofwel te downloaden, alsmede verspreiding onder derden. De verveelvoudiging is toegestaan ingeval het handelt om niet-commerciële, louter informatieve en persoonlijke doeleinden. Bij eventuele verveelvoudiging dient de copyright vermelding van MyWaste onverkort worden overgenomen.

 

Merken

Alle op deze website afgebeelde merken zijn eigendom van MyWaste of MyWaste heeft de toestemming om deze merken te voeren. Gebruik van de getoonde merken buiten deze website is strikt verboden.

 

Bestellen van diensten 

Ondanks de grote zorgvuldigheid die MyWaste betracht zijn de gegevens over te leveren diensten en/of produkten van MyWaste uitsluitend van informatief karakter. De definitieve dienstverlening/levering inclusief de geldende tarieven/opbrengsten zullen altijd worden bevestigd door MyWaste. De bevestiging is leidend.

 

Inhoud

De website heeft een informatief karakter; aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. MyWaste heeft met zorg de website samengesteld en onderhoudt deze ook zorgvuldig, maar MyWaste kan niet instaan voor de juistheid en/of de volledigheid van de informatie. MyWaste aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of kosten die kunnen voortkomen uit het bezoek of gebruik van deze site of andere aan deze site gelieerde sites, hieronder is mede begrepen eventuele winstderving, indirecte schade of gevolgschades.

 

Gekoppelde sites

Op onze website treft u verschillende mogelijkheden aan om door te klikken naar andere webpagina’s waarvan MyWaste van mening is dat het essentiële en/of aanvullende informatie betreft die betrekking heeft op de dienstverlening/produkten van MyWaste. MyWaste kan op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud of eventuele problemen die kunnen optreden door de programmatuur van de aldus gelieerde webpagina’s.

 

Privacy

De informatie die wij tijdens uw bezoek aan onze website verzamelen en opslaan, is het (web)adres van de computer die u gebruikt om de pagina’s te bekijken, de gebruikte browser, de pagina’s die bezocht zijn en het tijdstip van het bezoek. Deze informatie wordt voor statistische doeleinden gebruikt door MyWaste, echter tijdens uw bezoek aan onze website verzamelen wij geen identificeerbare persoonsgegevens, tenzij deze uitdrukkelijk door u worden ingevoerd op de website. Dergelijke informatie behandelen wij met inachtneming van de geldende privacywetgeving.

 

Veiligheid

Met het downloaden van (een deel van) de MyWaste website is het mogelijk dat virussen worden geïmporteerd die de goede werking van uw computer en programmatuur kunnen beïnvloeden. MyWaste neemt voldoende maatregelen om deze situaties te voorkomen, echter kan MyWaste niet garanderen dat de website virusvrij is, en sluit dan ook ieder aansprakelijkheid dientengevolge uit.

 

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, orders en informatieverstrekkingen via MyWaste.nl zijn de FNOI standaard inkoopvoorwaarden en voorwaarden voor de levering van diensten en de FNOI standaard leveringen- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

 

Ophaal en lediging
Deze kunnen via de site worden aangemeld of via 0800-MyWaste (0800-6992783) of per fax
0900-MyWaste (0900-6992783).

Servicelijn

Voor verdere informatie of hulp bij het gebruik van deze site kunt u kosteloos bellen met 0800-MyWaste (0800-6992783).

Klanten login 

Hier kunt u uw ophaalopdracht
plaatsen, uw gegevens bekijken en wijzigen en uw container-

bestand raadplegen

 

 

© mei 2006 - aug 2008

 


Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0